Παγκόσμιο Στρατιωτικό Πρωτάθλημα Beach Volley 2016 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ / ΝΕΑ - Cyprus Volleyball Federation Official Beach Volleyball Site

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Παγκόσμιο Στρατιωτικό Πρωτάθλημα Beach Volley 2016

Cyprus Volleyball Federation Official Beach Volleyball Site
Δημοσιεύθηκε από σε ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ·
 
Μετά απο πολύ καλές εμφανήσεις οι ομάδες Αγαθοκλέους/Χρυσοστόμου και Λιοτατή/Ζορπή που μας εκροσώπησαν στο στρατιωτικο τουρνουα κατελαβαν την 9η θεση.

Την πρώτη μέρα των αγώνων και οι δύο ομάδες είχαν εύκολο πρωΐνό και ξεκινήσαν με 2 νίκες απέναντι σε 2 Γερμανικές ομάδες αντίστοιχα. Στον 3ο και τελευταίο αγώνα των ομίλων οι Λιοτατης/Ζορπης έχασαν απο την πρώτη Γερμανική ομάδα του τουρνουά με 2-0 και κατέλαβαν την 2η θέση στον όμιλο και την 12 στην κατατάξη για την συνέχεια της διωργάνωσης. Οι Αγαθοκλέους/Χρυσοστόμου παίζοντας ενα εκπληκτικό παιχνίδι εναντιών της Λετονίας έχασαν στις λεπτομέριες με 2-1 και 19-17 στο ταΐ-μπρεΐκ και κατέλαβαν την 2η θέση στον όμιλο και την 11 στην καταταξη.
 
 
Την δευτερη μέρα όπου άρχησε το 24αρι ταμπλό με διπλό αποκλεισμό και οι δύο ομάδες μας ξεκίνησαν με νίκες απέναντι σε ομάδες της Γερμανίας με 2-0. Στο 2ο παιχνίδι οι Αγαθοκλεους/Χρυσοστόμου έχασαν απο την νούμερο 1 ομάδα της Βραζιλίας με 2-0 αν και οι αθλητές μας το πάλεψαν η ανωτερότητα του αντιπάλου δεν τους άφησε περιθώρια να ελπίζουν σε κατι. Η άλλη ομάδα μας Λιοτατής/Ζορπής είχε πιο βατή κλήρωση αλλα εχασε στις λεπτομέριες απο την 2η ομάδα της Λετονίας με 2-1, αξίζει να σημειωθεί ότι και τα 3 σετ τλείωσαν με διαφορά 2 πόντων.
 
 

Η συνέχεια και των δύο ομάδων μας απο το ταμπλό των ηττημένων ειχέ πιο εύκολα παιχνίδια οπου με τις πολυ καλές εμφανίσεις εξασφάλισαν 2 συνεχόμενες νίκες εναντίων ομάδων απο την Γερμανία.
 
 

Στα κρίσημα παιχνίδια για την είσοδο στην 8αδα οι Αγαθοκλεους/Χρυσοστομου αντιμετώπησαν την πρώτη ομάδα της Γερμανιας και οι Λιοτατής/Ζορπής την δεύτερη ομάδα απο το Καταρ. Με εμφανή τα σημάδια κόπωσης και για τις δυο ομάδες μας, μιας και ήταν το πέμπτο παιχνίδι την ιδια ημέρα και το ογδωο συνολικά στις δύο ημέρες του τουρνουά, αν και ήταν ανταγωνιστηκοί σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού δεν κατάφεραν να κερδισούν καποιο σετ.
 
 
Καταλαμβάνοντας την 9η θέση και απο τις δύο ομάδες μας το αποτέλεσμα είναι θετικό αν αναλογιστεί κανείς οτι την πρώτη θέση στο τουρνουά κατέλαβε η ομάδα απο το Κατάρ (Cherif/Jefferson) οι οποιοί έχουν προκριθεί για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ριο ντε τζανεΐρο 2016.

Bookmark and Share

Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού