Έκλεισε η πρώτη μέρα. Η συνέχεια απρόβλεπτη! - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ / ΝΕΑ - Cyprus Volleyball Federation Official Beach Volleyball Site

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Έκλεισε η πρώτη μέρα. Η συνέχεια απρόβλεπτη!

Cyprus Volleyball Federation Official Beach Volleyball Site
Δημοσιεύθηκε από σε ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ·

Στα παιγνίδια της πρώτης ημέρας του Παγκυπριου Πρωταθλήματος Μπιτς Βόλει Αντρών/Γυναικών πέρασαν τα φαβορί αλλά ο συναγωνισμός ήταν πολύ μεγάλος.

Στους άνδρες, όλες οι ομάδες που προκρίθηκαν στα ημιτελικά της διοργάνωσης είναι ισοδύναμες και τα παιγνίδια αναμένεται να κριθούν στον πόντο. Στον Πρώτο Όμιλο η αριθμός 1 ομάδα του ταμπλό "κερδισε" την πρώτη θέση, αφού στην μάχη της πρώτης θέσης νίκησε στα σημεία τους γερόλυκους Ανδρέα Ζάνη και Γιάννο Ηλία σε ένα καταπληκτικό παιγνίδι. Στον δεύτερο όμιλο η ομάδα με τις μεγαλύτερες περγαμινές στο πρωτάθλημα Πλατρίτης-Kousnerev κέρδισε σχετικά εύκολα την Πρώτη θέση, με δεύτερους τους "ανερχόμενους μικρούς" Οδυσσέα Σαββίδη και Κωνσταντίνου Σκορδή.  Στον τρίτο όμιλο η ομάδα των Πάμπου Ζορπή - Σωτήρη Σιαπάνη κατέπληξαν με την άμυνα και το ταλέντο τους και κατάφεραν να κλέψουν την πρωτιά του ομίλου από την Ομάδα του Ιπτάμενου Θανάση Πρωτοψάλτη και του Διεθνή (στα Σαλόνια) Γιάννη Κοντού.
Ο τέταρτος όμιλος έχει ακόμη ανοιχτούς λογαριασμούς. Σε ένα παιγνίδι που δεν τέλειωσε ποτέ λόγω σκότους και θα πρέπει να αρχίσει πάλι από την αρχή (αύριο το πρωί στις 10:00) η ομάδα που θα κερδίσει θα τεθεί επικεφαλής του ομίλου. Οι πρωταθλητές μας, Δημήτρης Αποστόλου - Κωνσταντίνος Ευσταθίου κατάφεραν μέν να κερδίσουν το πρώτο σέτ 21-18 εναντίον των δύο ξαδέλφων (Αντρέα και Παναγιώτη Χρυσοστόμου) αλλά βρήκαν σθεναρή αντίσταση. Το αυριανό πρωινό παιγνίδι αναμένεται να είναι συγκλονιστικό.

Στις Γυναίκες τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου κέρδισαν οι δίδυμες πρωταθλήτριες Κατερίνα και Νατάσα Γιασουμή και το μεγάλο αστέρι του Beach Volley Ερικα Nystrom με την δεκατριάχρονη super αθλήτρια - Daria Gusarova.  Η αυριανή τους συνάντηση στις 9:30 θα κρίνει την πρωτιά στον όμιλο. Στεκόμαστε στις καταπληκτικές εμφανίσεις των νεάνιδων Εβίτας Λεωνίδου -  Βαλέριας Σιακίδου που υπόσχονται πολλά. Η τέταρτη ομάδα του ομίλου (Έφης Πέτρου - Βάσως Χαραλάμπους) παρουσιάστηκε και αυτή με πολλές δυνάμεις παρά τις δυσκολίες να προπονηθεί στην Λάρνακα. Είναι σίγουρο όμως ότι τα κορίτσια θα επιστρέψουν "Δριμύτερα" την ερχόμενη εβδομάδα.

Θερμά συγχαρητήρια στις αδελφές Γιασουμή για την πρόσφατη εισδοχή τους στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Είναι και οι δυό τους παράδειγμα προς μίμηση και πρότυπο αθλητριών-μαθητριών-χαρακτήρων. Μπράβο!

Πατήστε τον σύνδεσμο εδώ για τα τελευταία αποτελέσματα και το αυριανό πρόγραμμα.

Bookmark and Share

Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού