ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ 8Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ BEACH VOLLEY ΣΤΗΝ ΕΣΘΟΝΙΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ / ΝΕΑ - Cyprus Volleyball Federation Official Beach Volleyball Site

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ 8Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ BEACH VOLLEY ΣΤΗΝ ΕΣΘΟΝΙΑ

Cyprus Volleyball Federation Official Beach Volleyball Site
Δημοσιεύθηκε από σε ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ·
Ανακοίνωση Κυπριακής Ομοσπονδίας Πανεπιστημιακού Αθλητισμού

Στην υπέροχη πόλη Πάρνου στην Εσθονία και ανάμεσα σε χώρες μεγαθήρια του παγκόσμιου Beach Volley όπως οι Ηνωμένες πολιτείες Αμερικής , η Ρωσία, η Κίνα, ο Καναδάς, η Βραζιλία, η Γερμανία και τόσες ‘άλλες θα βρεθούν οι ομάδες μας αντρών και γυναικών μέσα στα πλαίσια του 8ου παγκόσμιου πανεπιστημιακού πρωταθλήματος Beach Volley  που θα διεξαχθεί από την 11 Ιουλίου μέχρι και τις 18 Ιουλίου 2016.

Το ραγδαία αναπτυσσόμενο Ολυμπιακό άθλημα του Beach Volley τα τελευταία χρόνια ανά το παγκόσμιο έδωσε νέα ώθηση και στους Κύπριους αθλητές αλλά και τις ομάδες μας οι οποίες έχουν πολλές διεθνής και εγχώριες διακρίσεις.
Δεν είναι δε διόλου περίεργο γιατί σε πρόσφατες δηλώσεις του ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετόσφαιρας και πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πανεπιστημιακού Αθλητισμού Δρ. Κρασιάς τόνισε την σημασία του αθλήματος και ανακοίνωσε περαιτέρω τρόπους ανάπτυξης του, αφού αυτό – το ίδιο το άθλημα- είναι ιδιαίτερα εμπορικό με ότι αυτό συνεπάγεται για τον Κυπριακό αθλητισμό και τον  κυπριακό τουρισμό αφού πέρα από τις  υπέροχες παραλίες μας –ιδανικές για το άθλημα – υπάρχει πλέον και μεγάλη τεχνογνωσία για την διοργάνωση τέτοιων μεγάλων αγώνων και  πρωταθλημάτων  και παραδείγματα υπάρχουν πάρα πολλά στο πρόσφατο παρελθόν .

Η Κυπριακή αποστολή θα αποτελείται από δύο αντρικές ομάδες με τους Ατρέα Σαββίδη απόφοιτο του IDEC School of Higher education affiliated center of Pamper Fabra University) και τον Kirill Sergeevich Rodeo φοιτητή του UC San Diego University of California
Η άλλη αντρική ομάδα αποτελούν οι,  Αντρέας Χρυσοστόμου του ΤΕΠΑΚ και  James George Anastassiades του University of Hawaii at Manoa.
Από την άλλη την γυναικεία ομάδα θα αποτελούν η Έρικα Ζεμπύλα του Hillsborough Community College των Ηνωμένων πολιτειών Αμερικής και η Κατερίνα Ζακχαίου μαθήτρια στο Λύκειο Λινόπετρας .

Την αποστολή θα συνοδεύει ο προπονητής μας Ευάγγελος Κουτουλέας ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίηση του για το επίπεδο των αθλητών και αθλητριών μας και ανέφερε ότι ταξιδεύουμε στην Εσθονία με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα απέναντι σε μεγαθήρια του παγκόσμιου αθλητισμού στο άθλημα, αποκομίζοντας εμπειρίες και γνώση για το μέλλον.


Bookmark and Share

Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού