Τελευταίος Σταθμός στο Πρωτάθλημα Beach Volley 2016 η Λάρνακα - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ / ΝΕΑ - Cyprus Volleyball Federation Official Beach Volleyball Site

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Τελευταίος Σταθμός στο Πρωτάθλημα Beach Volley 2016 η Λάρνακα

Cyprus Volleyball Federation Official Beach Volleyball Site
Δημοσιεύθηκε από σε ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ·
Μια εβδομάδα μετά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Volley Κ19, η Λάρνακα φιλοξενεί αυτό το Σαββατοκυρίακο στην παραλία των Φοινικούδων το τελευταίο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Beach Volley της χρονιάς.  

Το πρωτάθλημα παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον, αφού οι ομάδες είναι βαθμολογικά πολύ κοντά. Η διπλή βαθμολογία που λαμβάνει το τουρνουά δίνει την ευκαιρία σε αρκετές ομάδες να διεκδικούν την πρώτη θέση στην γενική κατάταξη. Ο τίτλος της καλύτερης ομάδας του Πρωταθλήματος για το 2016 θα κριθεί για μια ακόμη φορά στα σημεία.

Το Σάββατο το πρόγραμμα περιλαμβάνει παιγνίδια ομίλων στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών. Οι πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο θα συνεχίσουν την Κυριακή το πρωί. Οι τελικοί προγραμματίζονται να αρχίσουν γύρω στις 4:30 την Κυριακή το απόγευμα.

Τα παιγνίδια αναμένονται να είναι και πάλι αμφίροπα, αφού οι διαφορά δυναμικότητας των περισσοτέρων ομάδων είναι πολύ μικρή.

Όλοι οι αθλητές και αθλήτριες παρακαλούνται  να βρίσκονται στις εγκαταστάσεις στίς 9:00 το Σάββατο το πρωί για την τεχνική σύσκεψη και την ανακόινωση του αγωνιστικού προγράμματος.

Οι συμμετοχές θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας την Παρασκευή το βράδυ.

Bookmark and Share

Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού