Τουρνουά ''Protaras Adelais Open 2016'' - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ / ΝΕΑ - Cyprus Volleyball Federation Official Beach Volleyball Site

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Τουρνουά ''Protaras Adelais Open 2016''

Cyprus Volleyball Federation Official Beach Volleyball Site
Δημοσιεύθηκε από σε ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ·


Το τρίτο σκέλος του φετινου πρωταθλήματος Beach Volley 2016, το ''Protaras Adelais Open 2016'', θα διεξαχθεί φέτος στην παραλία του Πρωταρά το ερχόμενο Σαββατοκυρίακο.

Βάση της προκύρηξης του πρωταθλήματος, δικαίωμα συμμετοχής στο τουρνουά στην κατηγορία Ανδρών θα έχουν:

  1. Οι ομάδες που θα βρίσκονται στις οκτώ (8) πρώτες θέσεις του πίνακα βαθμολογίας του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Beach Volley Ανδρών 2016. Σε περίπτωση που μια ή περισσότερες ομάδες δεν συμμετάσχουν, θα μπορούν να συμμετέχουν οι ομάδες που ακολουθούν στον πίνακα.
  2. Αφού συμπληρωθούν και οι 8 συμμετοχές της ΚΟΠΕ, παίχτες που δεν είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο αθλητών Beach Volley της ΚΟΠΕ θα συγκροτηθούν σε ομάδες και θα εξασφαλίζουν την συμμετοχή τους βάση του πίνακα κατάταξης του ''Protaras Adelais Open 2015''. Ο πίνακας επισυνάπτεται (Adelais rank table).
  3. Δύο Ομάδες από την Ελλάδα οι οποίες θα εκπροσωπήσουν την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης.
  4. Σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί ένας παίχτης που αποφασίσει να μην συμμετάσχει ως αντιπρόσωπος της ΚΟΠΕ να συμμετάσχει βάση του πίνακα κατάταξης του του ''Protaras Adelais Open 2015''.

Δικαίωμα συμμετοχής στο τουρνουά ''Protaras Adelais Open 2016'' στην κατηγορία Γυναικών θα έχουν:

  1. Οι ομάδες που θα βρίσκονται στις εννιά (9) πρώτες θέσεις της βαθμολογίας του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Beach Volley Γυναικών 2016. Σε περίπτωση που μια ή περισσότερες ομάδες δεν συμμετάσχουν, θα μπορούν να συμμετέχουν οι ομάδες που ακολουθούν στον πίνακα.

Για την προκύρηξη του φετινού πρωταθλήματος πατήστε τον σύνδεσμο εδώ. Στην φετινή βαθμολογία, θα πρέπει να προστεθεί και το 25% της περσινής βαθμολογίας  (βαθμολογία 2015 που μεταφέρεται στα Τουρνουα 2016).

Bookmark and Share

Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού