Νέα από το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Beach Volley Λεμεσού - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ / ΝΕΑ - Cyprus Volleyball Federation Official Beach Volleyball Site

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Νέα από το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Beach Volley Λεμεσού

Cyprus Volleyball Federation Official Beach Volleyball Site
Δημοσιεύθηκε από σε ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ·
Άρχισε χθες και συνεχίζεται σήμερα το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Beach Volley Λεμεσού. Στο σύνολο διεξήχθησαν 30 παιγνίδια ομίλων στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών.

Στους άνδρες, στον πρώτο όμιλο πέρασαν στα προημιτελικά οι ομάδες Αποστόλου/Kushnerev και Σαββίδη Χ/ Χρυσοστόμου Μ. Η Πρωταθλήτρια Ομάδα του Τουρνουά Πάφου, Knezevic/Οικονομίδη και φαβορί να επικρατήσουν στην Λεμεσό, αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν λόγω τραυματισμού του Άνθιμου Οικονομίδη. Έτσι 'εδωσαν την ευκαιρία στους αγέραστους παλιούς πρωταθλητές μας Χάρη Σαββίδη και Μάριο Χρυσοστόμου να "κλέψουν" την πρόκριση. Στον Δευτερο όμιλο, έγινε πραγματικός "πόλεμος" αφού οι ομάδες που αντιπροσώπευσαν πριν λίγες μέρες την Κύπρο στο Παγκόσμιο Στρατιωτικό Πρωτάθλημα (Αγαθοκλέους/Χρυσοστόμου, Ζορπής/Λιοτατής) βρέθηκαν από νωρίς αντιμέτωπες, κατάφεραν όμως και οι δύο να περάσουν. Στον τρίτο όμιλο έγιναν θεαματικά παιγνίδια, με τους "μικρούς" μας (Παρλάς Στουγκάρεβιτς και Αναστασιάδης Α/ Σιαπάνης Σ) να εντυπωσιάζουν και να δείχνουν πανέτοιμοι για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ19 της Λάρνακας την προσεχή εβδομάδα. Στα ημιτελικά, πέρασαν όμως οι "μεγάλοι" Πλατρίτης/Μιχαήλ και Χαραλαμπίδης/Χριστίδης. Στον τέταρτο όμιλο, τα πράγματα ήταν εύκολα για τους Τοφή/Παντελή και Ζηκάκη/Χρυσοστόμου που έκαναν μεταξύ τους μάχη για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου, με την ομάδα Τοφή/Παντελή να επικρατεί στα σημεία.



Στης γυναίκες στα πρώτα παιγνίδια ξεχωρίζουν τα ζευγάρια Bratuhhina/Gusarova με δύο νίκες σε ισάριθμα παιγνίδια και η ομάδα Χ"Κωστάντα/Κωνσταντίνου με δύο νίκες και μία ήττα σε τρείς συνολικά αγώνες. Σύμερα, αναμένετε να γίνει "χαμός" για τις δύο θέσεις που οδηγούν στον τελικό, αφού και άλλες δύο ομάδες (Γιασουμή Κ/Γιασουμή Α και Κολοκορώνη Μ/Κολοκοτρώνη Ε) φαίνονται ισοδύναμες και ικανές να προχωρήσουν.

Στο σημερινό πρώγραμμα, συνεχίζονται τα παιγνίδια ομίλων γυναικών από τις 8:15 μέχρι τις 11:30, οι προημιτελικοί ανδρών θα γίνουν μεταξύ 9:15 - 11:00, οι ημιτελικοί ανδρών στις 15:15 και 16:00, ο τελικός των αγοριών στις 17:30, ο τελικός γυναικών στις 18:15 και ο τελικός ανδρών στις 19:00.


Bookmark and Share

Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού