Βγήκαν οι ομάδες για το Παγκόσμιο Στρατιωτικό Πρωτάθλημα Beach Volley - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ / ΝΕΑ - Cyprus Volleyball Federation Official Beach Volleyball Site

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Βγήκαν οι ομάδες για το Παγκόσμιο Στρατιωτικό Πρωτάθλημα Beach Volley

Cyprus Volleyball Federation Official Beach Volleyball Site
Δημοσιεύθηκε από σε ΝΕΑ ·
Επιμέλεια Γιώργος Μιχαηλίδης

Ολοκληρώθηκαν σήμερα στο προπονητικό κέντρο της Ομοσπονδίας στην Λεμεσό, οι προπονήσεις για την επιλογή των δύο ζευγαριών που θα εκπροσωπήσουν την χωρά μας και συγκεκριμένα την Εθνική Φρουρά στο Παγκόσμιο Στρατιωτικό Πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί από 01-03 Ιουλίου στη Γερμανία. Οι ομάδες που επελέγησαν είναι αυτές του Μίνου Αγαθοκλέους – Γιώργου Χρυσοστόμου και Χαράλαμπου Ζορπή – Αντώνη Λιοτατή.

Η επιλογή έγινε μέσα από καμπ
Οι τέσσερεις εθνοφρουροί επέστρεψαν στις μονάδες τους για ξεκούραση και θα συνεχίσουν με εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία τους την ερχόμενη εβδομάδα, με πρωινές και απογευματινές προπονήσεις. Η αναχώρηση για τη Γερμανία είναι ορισμένη για το τέλος Ιουλίου.

Ικανοποιημένος ο κόουτς
Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Beach Volley της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης κ. Βαγγέλης Κουτουλέας που είχε την δύσκολή απόφαση τις επιλογής των ομάδων, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πορεία της προετοιμασίας, λέγοντας ότι οι όλα τα παιδιά ανταποκρίθηκαν θετικά στο δύσκολο προπονητικό πρόγραμμα και περιμένει ότι η εξέλιξη τους μέχρι τους αγώνες θα είναι εξαιρετική.

Bookmark and Share

Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού