Τελικά Αποτελέσματα / Παγκύπριο Πρωτάθλημα Beach Volley Λεμεσού - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ / ΝΕΑ - Cyprus Volleyball Federation Official Beach Volleyball Site

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Τελικά Αποτελέσματα / Παγκύπριο Πρωτάθλημα Beach Volley Λεμεσού

Cyprus Volleyball Federation Official Beach Volleyball Site
Δημοσιεύθηκε από σε ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ·


Με μεγάλο συναγωνισμό και πολλά θεαματικά παιγνίδια που κρίθηκαν στον πόντο, διεκπεραιώθηκε χθες το δεύτερο σκέλος του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Beach Volley στην Λεμεσό.

Στους άντρες το δίδυμο των Πρωταθλητών μας Αποστόλου/Kusnerev επέστεψε στην κορυφή κερδίζοντας 2-1 τους «στρατιώτες», Αγαθοκλέους/Χρυσοστόμου Γ. Το παιγνίδι κρίθηκε στα σημεία, αλλά και στην τακτική που ακολούθησαν οι ομάδες. Παρά το κουραστικό αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββατοκυριάκου το θέαμα που πρόσφεραν και οι δύο ομάδες ήταν εξαιρετικό και ευχαρίστησε τον κόσμο που παρακολούθησε τον αγώνα.

Στις γυναίκες, η μικρούλα Gusarova με την πολύπειρη Bratuhhina συνέχισαν αυτό που άρχισαν στην Γεροσκήπου. Αυτή την φορά κέρδισαν τις δίδυμες Γιασουμή που στο Τουρνουά της Λεμεσού έδειξαν αρκετά ανεβασμένες και έτοιμες για το Παγκόσμιο της Λάρνακας. Στην Τρίτη θέση, βρέθηκε ή ομάδα των αδελφών Κολοκοτρώνη που έχουν τα προσόντα και το ταλέντο να μας μαγέψουν στο μέλλον.

Στην κατηγορία νέων έγιναν συναρπαστικά παιγνίδια, με αποκορύφωμα τον τελικό, που κρίθηκε και αυτός στο τρίτο σετ, με τους «νεοσύλλεκτους» μας Παρλά/Στουγκάρεβιτς να κερδίζουν τους μικρούς αλλά γρήγορα ανερχόμενους Σιαπάνη/Αναστασιάδη Α.

Συγχαρητήρια σε όλους, πρώτα για το αγωνιστικό ύφος που επέδειξαν στην Λεμεσό και ραντευού στη Αγία Νάπα το ερχόμενο Σαββατοκυρίακο, στο Τουρνουά Atlantis Open.

Bookmark and Share

Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού