Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης

February 17, 2021

ΑΠΟΚ (Γ) – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (Γ)

Η Νέα Σαλαμίνα πήρε  σπουδαία νίκη στο Αθλητικό Κέντρο Πανεπιστημίου επί του ΑΠΟΚ με 0-3 σετ. Οι «ερυθρόλευκες» κέρδισαν με 18-25, 16-25 και 14-25 σε ένα αγώνα «παγίδα».

ΟΜΟΝΟΙΑ (Γ) – ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ Κ.Β. (Γ)

Εντυπωσιακή νίκη πέτυχε ο Μαραθώνας Κ.Β. επί της Ομόνοιας στο Λύκειο Αγ. Χρυσοστόμου με 3-2 σετ. Ένα αποτέλεσμα που αφήνει τις τριφυλλοφόρες τρεις βαθμούς πίσω από τις δυο προνομιούχες θέσεις. Οι «κοκκινόμαυρες» μπήκαν εντυπωσιακά στον αγώνα και πήραν το πρώτο σετ 15-25 ανοίγοντας το σκορ. Σε ένα σετ που κρίθηκε στους έξτρα πόντους η Ομόνοια …

ΟΜΟΝΟΙΑ (Γ) – ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ Κ.Β. (Γ) Read More »

ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ (Γ) – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (Γ)

Στο δεύτερο αγώνα της ημέρας, ο Δικέφαλος Γερίου  κέρδισε με 3-0 την Αναγέννηση Δ. στο Γυμνάσιο Γερίου. Οι «κιτρινόμαυρες» επικράτησαν στα σετ με 25-16, 25-17 και 26-24 σε ένα σετ που έλεγχε πλήρως ο Δικέφαλος, αλλά η χαλάρωση της ομάδας του Γερίου επέτρεψε στην Αναγέννηση να μπει στο σετ και να το διεκδικήσει μέχρι τέλους.

Ε.Ν.Α.ΑΘ. (Γ) – ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Γ)

Σε ένα αρκετά ενδιαφέρον αγώνα που έγινε στο Γυμνάσιο Αγίου Αθανασίου η Ε.Ν.Α.ΑΘ. επικράτησε του Αχιλλέα Κ. με 3-1 σετ και βρίσκεται στην 3η θέση του Ομίλου.  

Α.Ο.ΔΙΟΝΥΣΟΣ – ΛΕΟΝΤΑΣ

Ο Α.Ο. Διόνυσος συνεχίζει «ακάθεκτος» την πορεία του στην 1η θέση αφού επικράτησε στην έδρα του και του Λέοντα Λειβαδιών με 3-0 σετ. Οι «βυσσινί» κέρδισαν με 25-15, 25-18, 25-13.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ – ΑΠΟΚ

Mε τον ΑΠΟΚ να «δραπετεύει» με «διπλό» από την Πύλα επανήρχισε μετά από τις 09 Ιανουρίου την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021 το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Β Ανδρών. Οι «φοιτητές» επικράτησαν στο ντέρμπι της αγωνιστικής του UCLan Cyprus Φοίνικα Πύλας με 0-3 σετ. Ο ΑΠΟΚ προσπέρασε την ομάδα της Πύλας και βρίσκεται στη 2η θέση με 11 …

ΦΟΙΝΙΚΑΣ – ΑΠΟΚ Read More »

Scroll to Top