Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης

January 13, 2020

Β ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Πρεμιέρα στο 2020 με σούπερ ντέρμπι στο Β Όμιλο

To μεγάλο παιχνίδι ΑΠΟΚ – Ανόρθωση Πετόσφαιρα για τον Β Όμλο ξεχωρίζει από το πρόγραμμα των αγώνων της Τετάρτης για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Β Κατηγορίας Γυναικών οι αγώνες του οποίου θα γίνουν την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020. Οι δυο ομάδες διεκδικούν τη δεύτερη θέση και θα παλέψουν με πείσμα για τη νίκη. Ο αγώνας στο …

Β ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Πρεμιέρα στο 2020 με σούπερ ντέρμπι στο Β Όμιλο Read More »

Τρεις αγώνες αλλά μεγάλο ενδιαφέρον στη Β Ανδρών

Με τρεις αγώνες με το ενδιαφέρον να στρέφεται κυρίως στο πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι Άρη Πολεμίου – Ε.Ν. Αγίου Αθανασίου στις 19:30 στο Γυμνάσιο Πολεμίου επαναρχίζει το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Β Κατηγορίας Ανδρών την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020. Ο αγώνας στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον αφού αγωνίζονται η 2η Ε.Ν.Α.ΑΘ. με 24 βαθμούς με …

Τρεις αγώνες αλλά μεγάλο ενδιαφέρον στη Β Ανδρών Read More »

Αναβολή στον αγώνα Property Gallery Απόλλων – Korantina Homes Παφιακός

H καθυστέρηση στην άφιξη της αποστολής της Εθνικής U17 Γυναικών στην Κύπρο από την Κροατία και η παραμονή λόγω ομίχλης στο Βελιγράδι επηρεάζει και το πρόγραμμα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Γυναικών.  Η άφιξη της αποστολής είναι ορισμένη την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020 στις 23:55. Ως εκ τούτου, ο αγώνας Property Gallery Απόλλων – Korantina Homes …

Αναβολή στον αγώνα Property Gallery Απόλλων – Korantina Homes Παφιακός Read More »

Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Β Κατηγορίας γυναικών ΕΘΝΙΚΟΣ – LEMESOS VOLLEYBALL

Λόγω καθυστέρησης άφιξης της Εθνικής Κ17 γυναικών της Κύπρου (ξημερώματα Πέμπτης 15 Ιανουαρίου 2020) ο αγώνας πρωταθλήματος ΟΠΑΠ B Κατηγορίας γυναικών μεταξύ των ομάδων ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ – LEMESOS VOLLEYBALL στο γήπεδο γυμνασίου Λατσιών, αναβάλλεται και θα οριστεί αργότερα. Οι υπόλοιποι αγώνες της αγωνιστικής Α και Β ομίλου πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Β Κατηγορίας γυναικών,  θα διεξαχθούν κανονικά.

Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας γυναικών ΑΠΟΛΛΩΝ – ΠΑΦΙΑΚΟΣ

Λόγω καθυστέρησης άφιξης της Εθνικής Κ17 γυναικών της Κύπρου (ξημερώματα Πέμπτης 15 Ιανουαρίου 2020) ο αυριανός αγώνας πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας γυναικών μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΛΛΩΝ – ΠΑΦΙΑΚΟΣ αναβάλλεται και θα οριστεί αργότερα. Οι υπόλοιποι αγώνες της 10ης αγωνιστικής (ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. – ΑΕΛ, ΟΜΟΝΟΙΑ – ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ, και ΑΕΚ – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ) θα διεξαχθούν κανονικά.

Νεώτερα – Επιστροφή Εθνικής Νεανίδων Κ17

Η ΚΟΠΕ ενημερώνει ότι η επιστροφή της αποστολή μας έχει προγραμματιστεί για τις 15 Ιανουαρίου στις 23:55.  Μέχρι τότε, η ομάδα μας θα φιλοξενείται στο ξενοδοχείο Crown Plaza στο Βελιγράδι.

Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Β Κατηγορίας ανδρών ΦΟΙΝΙΚΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΦΡ.

Λόγω προγραμματισμένης εκδήλωσης στο γήπεδο Πύλας την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020, ο προγραμματισμένος για την ίδια ημερομηνία αγώνας πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Β Κατηγορίας ανδρών ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΥΛΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΦΡΕΝΑΡΟΥΣ αναβάλλεται και ορίζεται για την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020 και ώρα ενάρξεως 20:00.

Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Κατηγορίας Κ18 εφήβων ΠΑΦΙΑΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΦΡ.

Λόγω διεξαγωγής του εξ αναβολής αγώνα πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας ανδρών το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020 μεταξύ των ομάδων ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ – ΠΑΦΙΑΚΟΣ, ο αγώνας πρωταθλήματος κατηγορίας Κ18 εφήβων ΠΑΦΙΑΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΦΡ. που είναι ορισμένος για την ίδια μέρα στο γήπεδο Αφροδίτη αναβάλλεται και θα οριστεί αργότερα.

Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Β Κατηγορίας ανδρών ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. – ΑΠΟΚ

Ο αγώνας πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Β Κατηγορίας ανδρών ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΝΕΑΠΟΛΗΣ – ΑΠΟΚ ΚΥΠΡΟΥ που είναι ορισμένος για την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020 θα ξεκινήσει στις 20:45 αντί στις 19:30 που είναι αρχικά ορισμένος.

Αναπτυξιακά πρωταθλήματα Κ18 νεανίδων ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ

Λόγω  εκδήλωσης του Αθλητικού σχολείου (Γήπεδο Τεχνικής Σχολής Λάρνακας) ο προγραμματισμένος αγώνας πρωταθλήματος Κ18 νεανίδων μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ που θα διεξαχθεί το Σάββατο 18.1.2020 στο ίδιο γήπεδο, θα αρχίσει στις 14:00 αντί στις 11:00 που ήταν αρχικά προγραμματισμένος.

Scroll to Top