Η Μανωλίνα / Μαριόττα στις Σπέτσες προσδοκώντας σε μια καλή αρχή της χρονιάς - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ / ΝΕΑ - Cyprus Volleyball Federation Official Beach Volleyball Site

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Η Μανωλίνα / Μαριόττα στις Σπέτσες προσδοκώντας σε μια καλή αρχή της χρονιάς

Cyprus Volleyball Federation Official Beach Volleyball Site
Δημοσιεύθηκε από σε ΝΕΑ ·
[image:image-0]

Στις Σπέτσες βρίσκονται από σήμερα οι πρωταθλήτριες μας και μέλη της Εθνικής Ομάδας γυναικών της χώρας μας Μανωλίνα Κωνσταντίνου και Μαριότα Αγγελοπούλου για να συμμετάσχουν στο πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα Beach Volley της φετινής χρονιάς Spetses Golden Cup 2017

Το δίδυμο θα αγωνιστεί για όγδοη φορά φέτος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα γίνει, με βασικούς σταθμούς, τις Σπέτσες, το Ξυλόκαστρο, το Ρίο και τον Άγιο Νικόλαο Κρήτης.

Στις πρωταθλήτριες μας έχει δωθεί κάρτα συμμετοχής Wild Card στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης στις Σπέτσες  στην θέση αρ. 5 του κυρίως ταμπλό, χωρίς δηλαδή να χρειάζεται να κερδίσει την συμμετοχή στο κυρίως ταμπλό μέσω των προκριματικών της Παρασκευής.

Καλή επιτυχία στις κοπέλλες!

* Η ΚΟΠΕ επιθυμεί να ευχαριστήσει την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης για την τιμή που έκανε στην Ομοσπονδία αλλά και στις αθλήτριες μας με την διάθεση της κάρτας Wild Card.

Bookmark and Share

Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού