Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης

Ε.Ν.Π. – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ

8:00 pm
Preview

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα Κατηγορία Περίοδος Τελικό Θεατές
17/01/2020 8:00 pm ΟΠΑΠ Α' Ανδρων 2019-2020 140' 75

Διαιτητές

Α' ΔιαιτητήςΒ' ΔιαιτητήςA' ΕπόπτηςB' ΕπόπτηςA' ΣημειωτήςΒ' ΣημειωτήςΠαρ. Αγώνα
Α. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣΜ. ΑΝΤΩΡΚΑΣΑ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥΒ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥΜ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΦ. ΣΤΕΚΑΑ. ΚΑΛΛΗΣ

Αποτελέσματα

Ομάδα1 Σετ2 Σετ3 ΣετΣκορ
Ε.Ν.Π.2113250
ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ2525273

Γήπεδο

Παραλιμνίου

Περίληψη

Πρόσεξε και έφυγε με το τρίποντο

ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: ΥΠΕΡΑΓΟΡΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣ Ε.Ν.Π. –ΑΝΟΡΘΩΣΗ 0-3 (21-25, 13-25, 25-27)

Δεν πάτησε την πεπονόφλουδα του νέου Κλειστού Παραλιμνίου και της Υπεραγορά Κόκκινος Ε.Ν.Π. η Ανόρθωση. Αφού αντιμετώπισε δυσκολίες, κυρίως στο τρίτο σετ, η «Μεγάλη Κυρία» κέρδισε με 0-3 σετ και στον πρώτο αγώνα του 2020 στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής επικράτησε και βλέπει ξεκάθαρα ακόμα και τις θέσεις κορυφής. Η Υπεραγορά Κόκκινος Ε.Ν.Π. ήταν ξανά ανταγωνιστική και πλέον επικεντρώνεται στον αγώνα επιβίωσης με την ΑΕ Καραβά.

Σε ένα ανταγωνιστικό πρώτο σετ η Ανόρθωση πήρε το ζητούμενο κερδίζοντας με 21-25 σε 27’ καταφέρνοντας να ξεφύγει στα τελικά στάδια και να σημειώσει το 0-1 στο Κλειστό Παραλιμνίου.

Η Υπεραγορά Κόκκινος Ε.Ν.Π. θέλησε να βάλει δύσκολα στην Ανόρθωση και ακολουθούσε κατά πόδας μέχρι το 06-06. Ένα ντεμαράζ από την «Μεγάλη Κυρία» έφερε το σκορ στο 09-14 καθιστώντας την φαβορί για την κατάκτηση και του δεύτερου σετ. Η Ανόρθωση έλεγξε με άνεση το σετ και αφού διαμόρφωσε το 11-20 τέλειωσε το σετ με 13-25 σε 22’ και έγινε το 0-2 σετ.

Με τον κεντρικό Βασίλη Δημητρίου να συνεχίζει στη βασική εξάδα άρχισε η Ανόρθωση το τρίτο σετ. Η Υπεραγορά Κόκκινος Ε.Ν.Π. ήταν αποφασιστική και προηγήθηκε 09—07.Οι «βυσσινί» συνέχισαν να προηγούνται 13-11 παρά την πίεση που δέχονταν από την Ανόρθωση που ισοφάριζε. Οι «κυανόλευκοι» επιχείρησαν να ανατρέψουν τα δεδομένα και προσπέρασαν 18-19. Ωστόσο, η ομάδα του Ρουμελιώτη επέμεινε και προηγήθηκε εκ νέου 20-19. Ο αγώνας ήταν ντέρμπι με εναλλασσόμενο το προβάδισμα. Τα πάντα κρίθηκαν σε έξτρα πόντους όπου η Ανόρθωση επιβλήθηκε με 25-27 σε 33’ εξασφαλίζοντας τη νίκη με 0-3 σετ.

ΥΠΕΡΑΓΟΡΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣ Ε.Ν.Π. (Ν.ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ): Stevovic, ,Παπανδρέου, Nascimento, Στέκας, Sandoval, Μilcov – Λίμπερο: Ελευθερίου – Αλλαγές: Πέτρου.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (K. XΡΙΣΤΟΦΙΔΕΛΗΣ): Σαββίδης, Strugarevic, Haapakoski,Romanuti, Tores, Χριστοφόρου – Λίμπερο:Xαραλαμπίδης. – Αλλαγές: Δημητρίου.

Λείπει το Φύλλο Αγώνα?
Ναι
Αριθμός Φύλλου που Λείπει
44
Όνομα Παρατηρητή
Ανδρέας Καλλής
Παρατηρήσεις Παρατηρητή/Διαιτητή (Γηπεδικά)
Πραγματικό στολίδι της πετοσφαίρισης το γήπεδο. Σε σύγκριση με την τελευταία έκθεσή μου έχουν γίνει πολλές βελτιωτικές κινήσεις αναφορικά με την εφαρμογή των κανονισμών και την ασφάλεια των αθλητών. Οριοθετήθηκε ο αγωνιστικός χώρος με διαφημιστικά πάνελ, οριοθετήθηκαν οι χώροι ποινής και προθέρμανσης και τοποθετήθηκαν στην σκάλα του διαιτητή σφουγγάρια για την ασφάλεια των αγωνιζόμενων. Οι βοηθητικοί χώροι ήταν σχεδόν σε τέλεια κατάσταση. Ο προβλεπόμενος φωτισμός ήταν πολύ καλός.
Scroll to Top