Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης

February 10, 2022

Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας γυναικών Ανακοίνωση

Η Επιτροπή πρωταθλημάτων της ΚΟΠΕ μετά και από την αναβολή του προσεχούς αγώνα του Σαββάτου 12.2.22 LEMESOS VOLLEYBALL – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ, στην σημερινή της έκτακτη συνεδρία αποφάσισε για την καλύτερη, ασφαλή και ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος, την αναπροσαρμογή του υπόλοιπου αγωνιστικού προγράμματος Α΄Κατηγορίας γυναικών της κανονικής περιόδου ως ακολούθως: Τρίτη 15.2.2022 ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ – LEMESOS VOLLEYBALL ώρα …

Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας γυναικών Ανακοίνωση Read More »

Αναπτυξιακά πρωταθλήματα – Αναβολές αγώνων

Μετά από ενημέρωση του σωματείου ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ για ύπαρξη τριών θετικών κρουσμάτων στην ομάδα του (τμήματα ανάπτυξης) οι προγραμματισμένοι αγώνες για το Σάββατο 12.2.22 ΕΘΝΙΚΟΣ Λ. – ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΦΡ. κ16 κορασίδων και Κυριακή 13.2.22 ΕΘΝΙΚΟΣ Λ. – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ κ14 παγκορασίδων, LEMESOS VOLLEYBALL – ΕΘΝΙΚΟΣ Λ. Κ18 νεανίδων αναβάλλονται και θα ορισθούν αργότερα.

Αναπτυξιακά πρωταθλήματα ΑΧΙΛΛΕΑΣ – ΔΙΑΣ ΕΜΠΑΣ

Λόγω διεξαγωγής αγώνων καλαθόσφαιρας στο γυμνάσιο Παλλουριώτισσας ο αγώνας πρωταθλήματος κατηγορίας κ14 παγκορασίδων ΑΧΙΛΛΕΑΣ – ΔΙΑΣ ΕΜΠΑΣ θα αρχίσει στις 15:00 αντί στις 13:30 που είχε αρχικά ορισθεί.

Αναπτυξιακά πρωταθλήματα Αναβολές αγώνων

Μετά από ενημέρωση του σωματείου ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ για ύπαρξη πέραν των τριών θετικών κρουσμάτων στην ομάδα του (τμήματα ανάπτυξης) οι προγραμματισμένοι αγώνες για το Σάββατο 12.2.22 ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ – ΠΑΝΙΔΑΛΙΑΚΟΣ κ16 κορασίδων και Κυριακή 13.2.22 ΟΜΟΝΟΙΑ – ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ κ14 παγκορασίδων, αναβάλλονται και θα ορισθούν αργότερα.

Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Β΄Κατηγορίας γυναικών

Μετά από ενημέρωση του σωματείου ΠΑΝΙΔΑΛΙΑΚΟΣ για ύπαρξη τριών θετικών κρουσμάτων στην ομάδα του (τμήμα γυναικών) οι αγώνες πρωταθλήματος Β΄Κατηγορίας γυναικών που ήταν ορισμένοι για το Σάββατο 12.2.2022 ΠΑΝΙΔΑΛΙΑΚΟΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ και Τετάρτη 16.2.2022 ΠΑΝΙΔΑΛΙΑΚΟΣ – ΛΕΟΝΤΑΣ αναβάλλονται και θα ορισθούν αργότερα.

Scroll to Top