Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης

February 8, 2022

Έφηβοι –Νεάνιδες: Όλη η δράση του Σαββατοκύριακου

Aγώνες  για την τελική φάση  των Ομίλων στα πρωταθλήματα  OΠΑΠ Ανδρών – Γυναικών είχαμε την Κυριακή 06 Φεβρουαρίου 2022. Στους Έφηβους η Νέα Σαλαμίνα συνεχίζει αήττητη σε 5 αγώνες έχοντας συγκεντρώσει 13 βαθμούς. Εξαιρετική πορεία κάνει ο Λέοντας Λειβαδιών που ακολουθεί από κοντά με 10 πόντους. Όλα τα αποτελέσματα του Σαββάτου μπορείτε να τα βρείτε …

Έφηβοι –Νεάνιδες: Όλη η δράση του Σαββατοκύριακου Read More »

Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας γυναικών – Αναβλήθηκε το ΑΕΚ – Lemesos

Με από ενημέρωση του σωματείου ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ για ύπαρξη θετικού κρούσματος στην ομάδα γυναικών ο αποψινός αγώνας πρωταθλήματος Α΄Κατηγορίας γυναικών μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ – LEMESOS VOLLEYBALL στο Κίτιον αναβάλλεται και θα οριστεί αργότερα.

Αναπτυξιακά πρωταθλήματα – Ανακοινώσεις ορισμοί αγώνων

Ανακοινώσεις για κατηγορίες Κ18 εφήβων και νεανίδων Λόγω διεξαγωγής του αγώνα πρωταθλήματος Α΄Κατηγορίας γυναικών το Σάββατο 12.2.2022 ο αγώνας πρωταθλήματος κατηγορίας Κ18 νεανίδων LEMESOS VOLLEYBALL – ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ θα διεξαχθεί 13.2.2022 και ώρα 15:00 στο Λύκειο Πολεμιδιών στη Λεμεσό. Ο αγώνας κατηγορίας Κ18 νεανίδων ΡΟΤΣΙΔΗΣ Μ. – ΛΕΟΝΤΑΣ θα αρχίσει στις 15;00 γήπεδο Γυμνασίου Κοκκινοτριμιθιάς. …

Αναπτυξιακά πρωταθλήματα – Ανακοινώσεις ορισμοί αγώνων Read More »

Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Β Κατηγορίας ανδρών

Μετά από ενημέρωση του σωματείου ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΝΕΑΠΟΛΗΣ για ύπαρξη τριών θετικών κρουσμάτων  ο αυριανός αγώνας πρωταθλήματος Β΄Κατηγορίας ανδρών ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΝΕΑΠΟΛΗΣ – ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΥΛΑΣ αναβάλλεται και θα ορισθεί αργότερα.

Αναπτυξιακά πρωταθλήματα – Αναβολές αγώνων

Μετά από ενημέρωση του σωματείου ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ για ύπαρξη πέντε θετικών κρουσμάτων (ομάδες ανάπτυξης Κ14 και Κ16) οι αγώνες πρωταθλήματος του Σαββάτου 12.2.2022 Κ16 κορασίδων ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ – ΡΟΤΣΙΔΗΣ και Κυριακής 13.2.2022 Κ14 παγκορασίδων ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ αναβάλλονται και θα ορισθούν αργότερα.

Scroll to Top