Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης

January 11, 2022

Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας γυναικών

Η Επιτροπή πρωταθλημάτων της ΚΟΠΕ μετά από την αναβολή της σημερινής αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας γυναικών, στην σημερινή της έκτακτη συνεδρία αποφάσισε για την καλύτερη και ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος την αναπροσαρμογή των τελευταίων 4 αγωνιστικών της κανονικής περιόδου ως ακολούθως: 11η αγωνιστική ορίζεται να διεξαχθεί στις 18.1.2022 (οι εξ αναβολής αγώνες που …

Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας γυναικών Read More »

Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Β΄Κατηγορίας γυναικών – Τρείς αυριανοί αγώνες αναβλήθηκαν

Mετά από ενημέρωση  των σωματείων Β΄Κατηγορίας γυναικών για ύπαρξη θετικών κρουσμάτων, ΠΑΝΙΔΑΛΙΑΚΟΣ (τρία θετικά), ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (4 θετικά), ΑΠΟΚ (6 θετικά) οι αυριανοί αγώνες πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Β΄Κατηγορίας γυναικών ΕΘΝΙΚΟΣ Λ. – ΠΑΝΙΔΑΛΙΑΚΟΣ, ΠΑΦΙΑΚΟΣ – ΑΠΟΚ και ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ – ΑΡΗΣ ΠΟΛΕΜΙΟΥ αναβάλλονται και θα ορισθούν αργότερα. 

Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Β΄Κατηγορίας ανδρών – 2 αναβολές για LEMESOS VOLLEYBALL

Mετά από ενημέρωση του σωματείου Β΄Κατηγορίας ανδρών LEMESOS VOLLEYBALL για υπάρξη επτά θετικών κρουσμάτων στην ομάδα του οι δύο προσεχείς αγώνες πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Β΄Κατηγορίας ανδρών ΑΟ ΔΙΟΝΥΣΟΣ – LEMESOS VOLLEYBALL (12.1.2022) και LEMESOS VOLLEYBALL – ΕΘΝΙΚΟΣ Λ. (15.1.2022) αναβάλλονται και θα ορισθούν αργότερα.  

Scroll to Top