Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης

November 25, 2021

Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Β Κατηγορίας ανδρών ΦΟΙΝΙΚΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν.

Μετά από ενημέρωση του σωματείου ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΥΛΑΣ ότι η αίθουσα Πύλας είναι ακατάλληλη για διεξαγωγή αγώνα, η επιτροπή πρωταθλημάτων της ΚΟΠΕ σε σημερινή της συνεδρία έκανε αποδεκτό το κοινό αίτημα των σωματείων ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΥΛΑΣ και ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ και ο σημερινός αγώνας πρωταθλήματος Β΄Κατηγορίας ανδρών μεταξύ των δύο ομάδων, αναβάλλεται και θα ορισθεί αργότερα.

Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Β΄Κατηγορίας Γυναικών ΑΡΗΣ ΠΟΛΕΜΙΟΥ – ΛΕΟΝΤΑΣ

Μετά από ενημέρωση του σωματείου ΛΕΟΝΤΑΣ ΛΕΙΒΑΔΙΩΝ ότι αδυνατεί να παρουσιαστεί στο γήπεδο, ο προγραμματσμένος για σήμερα το βράδυ αγώνας πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Β΄Κατηγορίας γυναικών μεταξύ των ομάδων ΑΡΗΣ ΠΟΛΕΜΙΟΥ – ΛΕΟΝΤΑΣ δεν θα διεξαχθεί και ο αγώνας κατακυρώνεται με 3-0 σετ (25-0, 25-0, 25-0) υπέρ του ΑΡΗ ΠΟΛΕΜΙΟΥ. Από τον ΛΕΟΝΤΑ αφαιρείται ένας βαθμός.

Πάει τρένο η Ε.Ν.Α.ΑΘ. στη Β Γυναικών

Οι αγώνες της Τετάρτης για την 6η αγωνιστική Με τρεις αγώνες στον Α’ Όμιλο και δυο στον Β’ Όμιλο άρχισε την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021 η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Β Γυναικών. Α’ ΌΜΙΛΟΣ Η Ε.Ν.Α.ΑΘ. συνεχίζει αήττητη. Την Τετάρτη επικράτησε στην έδρα της του Αχιλλέα Κ. με 3-0 σετ (25-09, 25-11, 25-17) και …

Πάει τρένο η Ε.Ν.Α.ΑΘ. στη Β Γυναικών Read More »

Scroll to Top