Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης

October 1, 2021

«Δεν το κουνάει» από τη Δερύνεια ο N. Shvalev

«Δεν το κουνάει» από τη Δερύνεια ο N. Shvalev Η πορεία του στην Κύπρο Δεν το «κουνάει» από την Αναγέννηση Δερύνειας ο Ρώσος Nikita Shvalev. O ύψους 2.03 διαγώνιος παραμένει στην ακριτική ομάδα για δεύτερη σεζόν, ενώ αρχικά στην Κύπρο τον έφερε ο Παφιακός. Η μεταγραφή ολοκληρώθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου 2021, και ο Shvalev θα …

«Δεν το κουνάει» από τη Δερύνεια ο N. Shvalev Read More »

Mένει στη Δερύνεια ο τoυρκοκύπριος Ertan Fellahoglu

Για τρίτη σεζόν O τουρκοκύπριος πετοσφαιριστής Ertan Fellahoglu παραμένει στην Αναγέννηση Δερύνειας. Ο κεντρικός πετοσφαιριστής συνεχίζει για τρίτη σεζόν στην ομάδα της Δερύνειας όπου τις δυο τελευταίες σεζόν ήταν στι βασικές επιλογές. Ο Fellahoglu είναι γεννημένος στις 17 Αυγούστου 1998 και έχει ύψος 1.93.  Ο πετοσφαιριστής πέρασε και από την Γαλατασαράϊ.  

Στην Ε.Ν.Π. «ριζώνουν» Coutihno και Acosta

Ανανέωσαν τη συνεργασία τους H E.N.Π. ανακοίνωσε την  επέκταση της συνεργασίας της με τους  Muryllo Dos Santos Coutihno, Bραζιλιάνο ακραίο και τον  Ουρουγουανό διεθνή Mauricio Vieyto Acosta. O Coutinho γεννήθηκε στις 04 Νοεμβρίου 1995 και έχει ύψος 1.88. Ο Acosta είναι Ουρουγουανός διεθνής και γεννήθηκε στις 05 Δεκεμβρίου 1996 . Έχει ύψος 1.91 Και βάρος …

Στην Ε.Ν.Π. «ριζώνουν» Coutihno και Acosta Read More »

H Αμερικανίδα διαγώνιος Weg Madison στο Δικέφαλο Γερίου

Ο Δικέφαλος Γερίου ενισχύθηκε με την Αμερικανίδα Weg Madison. Πρόκειται  για διαγώνιο με ύψος 1.83 και εμπειρία από το αγγλικό πρωτάθλημα. Ταυτόχρονα, αγωνίστηκε και στο κολλεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ με την ομάδα της Central Washington.  

Ο Manuel Βalaque στη Νέα Σαλαμίνα

Ο Balaque έχει ύψος 1.91.   Στη Νέα Σαλαμίνα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Manuel Βalaque. Ο Αργεντινός  διαγώνιος υπέγραψε στους «ερυθρόλευκους» στις 02 Σεπτεμβρίου 2021. Ο αθλητής γεννήθηκε στις 12 Αυγούστου 1998 και αγωνίστηκε στη γαλλική Saint – Quentin. Ο Balaque έχει ύψος 1.91.

Ενισχύει τη νεοφώτιστη Νέα Σαλαμίνα η Beatriz Palmieri de Souza

Η μεταγραφή έκλεισε στις 09 Σεπτεμβρίου 2021. Η Βραζιλιάνα Beatriz Palmieri de Souza θα συνεχίσει την καριέρα της στη Νέα Σαλαμίνα. Η αθλήτρια είναι γεννημένη στις 18 Μαρτίου 1998 και αγωνίστηκε στο κολλεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ. Η μεταγραφή έκλεισε στις 09 Σεπτεμβρίου 2021.

Παραμένει «Δικέφαλη» η Ι. Μπουζέα

Ανανέωσε το συμβόλαιό της Συνεχίζει και τη νέα χρονιά στο Δικέφαλο Γερίου η Ελλαδίτισσα Ιωάννα Μπουζέα. Η αθλήτρια κατάγεται από την Καλαμάτα και  ύψος 1.81μ., καλύπτει δυο θέσεις διαγώνια/ακραία και αγωνιζόταν παλαιότερα στον Ακρίτα Καλαμάτας. Η μετεγγραφή της Μπουζέα, τότε και τώρα, αποτελεί επιτυχία για τον Δικέφαλο καθώς πρόκειται για αθλήτρια που έχει δεχθεί προτάσεις και …

Παραμένει «Δικέφαλη» η Ι. Μπουζέα Read More »

Η Καναδή Kendra Lukacs στον Δικέφαλο Γερίου

Είναι απόφοιτος του Syracuse. Σημαντική ενίσχυση για το Δικέφαλο Γερίου. Η ομάδα του Γιώργου Γεωργίου απέκτησε την Καναδή Kendra Lukacs που αγωνίστηκε στο Syracuse University. Η μεταγραφή ολοκληρώθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 2021 . H Lukacs αγωνίζεται ως ακραία, ενώ διακρίνεται και στο beach volley.

Μαέστρος» στη Lemesos Volleyball η Symone Tran

Η αθλήτρια είναι πασαδόρος Στη Lemesos Volleyball θα συνεχίσει την καριέρα της η Αμερικανίδα Symone Tran. Η αθλήτρια υπέγραψε στις 02 Σεπτεμβρίου 2021. Η αθλήτρια είναι πασαδόρος και γεννήθηκε στο Portland.

Η Βραζιλιάνα Mayara Alexandre Santana στην ΑΕΚ Λάρνακας

Η Santana είναι κεντρική Βραζιλιάνα στο «ΚΙΤΙΟΝ».  Η ΑΕΚ Λάρνακας απέκκτησε την Mayara Alexandre Santana η οποία υπέγραψε στις «κιτρινοπράσινες» στις 02 Σεπτεμβρίου 2021. Η Santana είναι κεντρική και έχει ύψος 1.84 και βάρος 75 κιλά. H Santana γεννήθηκε στις 16 Αυγούστου 1995 και αγωνίστηκε στην Branca της Πορτογαλίας ενώ αγωνίστηκε ξανά στην πορτογαλική λίγκα …

Η Βραζιλιάνα Mayara Alexandre Santana στην ΑΕΚ Λάρνακας Read More »

Scroll to Top