Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης

February 24, 2021

ΑΠΟΚ – Α.Ο.ΔΙΟΝΥΣΟΣ

Ακάθεκτος συνεχίζει ο Α.Ο. Διόνυσος στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Β Ανδρών. Οι «μαυροκόκκινοι» ξεπέρασαν και το εμπόδιο του Αθλητικού Πανεπιστημιακού Ομίλου (ΑΠΟΚ) στο Αθλητικό Κέντρο Πανεπιστημίου και παραμένει στην 1η θέση. Η ομάδα της Πάφου άνκαι αντιμετώπισε δυσκολίες από τη «σκληροτράχηλη» ομάδα του ΑΠΟΚ εντούτοις πήρε τη νίκη. Η ομάδα του Γ. Χρυσοστόμου που βρίσκεται στη …

ΑΠΟΚ – Α.Ο.ΔΙΟΝΥΣΟΣ Read More »

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (Γ) – ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΠΕΤ.

Στον Α’ Όμιλο, η Ανόρθωσις Πετόσφαιρα πέτυχε σημαντική νίκη αφού πέρασε από το Κλειστό της Δερύνειας κερδίζοντας την Αναγέννηση με 1-3 σετ. Οι «κυανόλευκες» που εδραιώθηκαν στην 1η θέση επικράτησαν με 16-25, 25-16, 16-25 και 21-25.

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ Κ.Β. (Γ) – ΕΘΝΙΚΟΣ Λ. (Γ)

Στο δεύτερο παιχνίδι του Ομίλου, ο Μαραθώνας Κ.Β. πιστοποίησε την άνοδό του κερδίζοντας στο Λύκειο Βεργίνας τον Εθνικό Λατσιών 3-0. Τα σετ: 25-14, 25-11, 25-15.

ΠΑΝΙΔΑΛΙΑΚΟΣ (Γ) – Ε.Ν.Α.ΑΘ. (Γ)

Σε παιχνίδι για τον Β’ Όμιλο η Ε.Ν.Α.ΑΘ. πέρασε από το Γυμνάσιο Ιδαλίου κερδίζοντας με 0-3 το ουραγό του Ομίλου Πανιδαλιακό. Οι Λεμεσιανές βρίσκονται στην 3η θέση δυο πόντους από τον 2ο Άρη Πολεμίου διεκδικώντας με αξιώσεις την πρόκριση στην τελική φάση. Αντίθετα, η ομάδα του Ιδαλίου δέχθηκε την 8η σερί ήττα της.

Scroll to Top