Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης

November 12, 2019

Β ΑΝΔΡΩΝ: Τέσσερις αγώνες με φαβορί… αλλά

Τέσσερεις αγώνες με το δικό τους ενδιαφέρον αλλά με φαβορί περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Β Κατηγορίας Ανδρών. Όλοι οι αγώνες θα γίνουν την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2019. ΓΥΜΝ.ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: Ε.Ν.Α.ΑΘ – ΑΠΟΚ Η πρωτοπόρος και αήττητη Ε.Ν. Α.ΑΘ. υποδέχεται τον ΑΠΟΚ και θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να …

Β ΑΝΔΡΩΝ: Τέσσερις αγώνες με φαβορί… αλλά Read More »

«Γαλαζοκίτρινη» η κορυφή – Απόδραση Ανόρθωσης – Μεγάλη νίκη Ολυμπιάδας – Νίκη για ΑΕΚ

Δυο φοβεροί αγώνες στιγμάτισαν την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019. Η Ανόρθωση απέδρασε κυριολεκτικά μετά από 132’ αγώνα από τον «ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ» κερδίζοντας τον εντυπωσιακό Property Gallery Απόλλων με 2-3. Η Ολυμπιάδα με τον ίδιο τρόπο κέρδισε στο «Νεάπολη – Επιστροφή» τον Korantina Homes Παφιακό με 3-2. …

«Γαλαζοκίτρινη» η κορυφή – Απόδραση Ανόρθωσης – Μεγάλη νίκη Ολυμπιάδας – Νίκη για ΑΕΚ Read More »

Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Β Κατηγορίας γυναικών Α Όμιλος (Δικέφαλος Γερίου – Ε.Ν.Α.ΑΘ.)

Λόγω μη διαθεσιμότητας του γηπέδου γυμνασίου Γερίου ο αυριανός αγώνας πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Β΄Κατηγορίας γυναικών Δικέφαλος Γερίου – Ε.Ν.Αγίου Αθανασίου αναβάλλεται και ορίζεται για την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 17:00.

Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Β Κατηγορίας γυναικών Β Όμιλος Αρης Πολεμίου – Ροτσίδης

Εγκρίθηκε αίτημα αναβολής του αγώνα πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Β Κατηγορίας γυναικών Β΄Όμιλος Αρης Πολεμίου – Ροστίδης Μ. μετά από κοινό αίτημα των δύο σωματείων. Ο αγώνας ορίστηκε να διεξαχθεί στο γυμνάσιο Πολεμίου το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 20:00.

Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Β Κατηγορίας γυναικών Β΄Όμιλος Πανιδαλιακός – Ανόρθωση Πετ.

Εγκρίθηκε κοινό αίτημα των δύο σωματείων για αλλαγή έδρας ως ακολούθως: Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019, γήπεδο Λυκείου Ιδαλίου, ώρα 14:00 Πανιδαλιακός – Ανόρθωση Πετ. Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020, γήπεδο Θεμιστόκλειο, ώρα 13:30 Ανόρθωση Πετ. – Πανιδαλιακός.

Scroll to Top