Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης

September 27, 2019

Η Αργεντίνα Αgostina Βorgialli υπέγραψε στην «NCMA» Nέα Σαλαμίνα

Σε μια Αργεντινή καταλήγει η «ΝCMA» Νέα Σαλαμίνα για να ενισχυθεί ενόψει του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών Β Κατηγορίας Γυναικών που θα συμμετάσχει τη νέα σεζόν. Η 31χρονη Agostina Borgialli θα φορέσει τα «ερυθρόλευκα» για να βοηθήσει τις νεαρές ως επί το πλείστο παίκτριες της Βαρωσιώτικης  ομάδας. Το συμβόλαιό της ολοκληρώνεται 30 Απριλίου 2020.  

Στον ιστορικό Απόλλων MGS Καλαμαριάς η Αγάθη Νικολάου

Στην Ελλάδα και στον ιστορικό Απόλλωνα Καλαμαριάς συνεχίζει η διεθνής πετοσφαιρίστρια Αγάθη Νικολάου. Η 19χρονη πετοσφαιρίστρια που έδωσε τα διαπιστευτήριά της στον «Κorantina Homes» Παφιακό υπέγραψε με τις «Πόντιες» που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής μέχρι τις 15 Μαϊου 2020.  

Ανανέωσε με Ολυμπιακό Π. η Κατερίνα Ζακχαίου

Στον Ολυμπιακό Πειραιώς συνεχίζει για άλλη μια χρονιά η Κατερίνα Ζακχαίου. Μια εκ των κορυφαίων πετοσφαιριστριών μας θα φορά τα «ερυθρόλευκα» γα τρίτη σερί σεζόν. Η Ζακχαίου μετά την άτυχη περσινή χρονιά λόγω τραυματισμού ελπίζει φέτος να είναι η χρονιά της για να βοηθήσει τις Πειραιώτισσες στηv Volleyleague. H διεθνής πετοσφαιρίστριά μας άρχισε το βόλεϊ …

Ανανέωσε με Ολυμπιακό Π. η Κατερίνα Ζακχαίου Read More »

«Παραλιμνίτης» ο Α. Milkov

O πολύπειρος Βορειομακεδόνας Αleksadar Milkov κλείνει την τριάδα της «ΥΠΕΡΑΓΟΡΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣ» Ένωση Νέων Παραλιμνίου για τη σεζόν 2019-2020. Ο 37χρονος άσος εντάσσεται στους «βυσσινί» για να προσθέσει εμπειρία. Ο Milkov είναι ακραίος έχει ύψος 2.00 μέτρα και βάρος 95 κιλά. Βάση στοιχείων διαθέτει καρφί 3.14cm και μπλοκ 3.00cm. Στην καριέρα του ο Milkov  που έρχεται …

«Παραλιμνίτης» ο Α. Milkov Read More »

Παραμένει «ερυθρόλευκος» ο Derek Guimont

Συνεχίζει για δεύτερο χρόνο στην «Ν. PAPAS GROUP Nέα Σαλαμίνα ο Αμερικανός Derek Guimond. O πετοσφαιριστής που αγωνίζεται ως κεντρικός είναι 27 ετών γεννημένος στις 16 Σεπτεμβρίου 1992. Ο Guimond έδωσε λύσεις πέρσι στους «ερυθρόλευκους» κυρίως από τον πάγκο. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στις 30 Απριλίου 2020.  

Κατηγορία U18 Νεανίδων Ε΄ Όμιλος (ΑΕΚ Λάρνακας – Ε.Ν.Αγίου Αθανασίου)

Μετά από συνεννόηση των σωματείων ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ και Ε.Ν.ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ οι μεταξύ τους αγώνες για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Κατηγορίας U18 νεανίδων ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ – Ε.Ν.Α.ΑΘ. που ήταν ορισμένοι για το  Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019 αντίστοιχα αναβάλλονται και ορίζονται την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 11:00 στο γήπεδο της Τεχνικής Σχολής Λάρνακας.  

Κατηγορία U18 Νεανίδων Ε΄ Όμιλος (Ε.Ν.Αγίου Αθανασίου – ΑΕΚ Λάρνακας)

Μετά από συνεννόηση των σωματείων ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ και Ε.Ν.ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ οι μεταξύ τους αγώνες για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Κατηγορίας U18 νεανίδων Ε.Ν.Α.ΑΘ. – ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ που ήταν ορισμένοι για το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019αναβάλλονται και ορίζονται για την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 11:30 στο γήπεδο γυμνασίου Αγίου Αθανασίου.

Κατηγορία U18 Νεανίδων Β΄ Όμιλος (Μαραθώνας – Πανιδαλιακός)

Μετά από συνεννόηση των σωματείων ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ και ΠΑΝΙΔΑΛΙΑΚΟΣ ο μεταξύ τους αγώνας της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κατηγορίας U18 νεανίδων για τον Β΄Όμιλο στο Λύκειο Βεργίνας αναβλήθηκε και ορίστηκε να διεξαχθεί την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 11:00π.μ. στο γήπεδο Λυκείου Βεργίνας.  

Κατηγορία Νεανίδων U18 A΄ Όμιλος (Αναγέννηση Δερύνειας – Δικέφαλος)

Ο αγώνας πρωταθλήματος κατηγορίας U18 νεανίδων μεταξύ των ομάδων Αναγέννηση Δερύνειας – Δικέφαλος Γερίου αναβλήθηκε και ορίστηκε μετά από συνεννόηση των δύο ομάδων, για την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 11:00π.μ. αντί του Σάββατου 28 Σεπτεμβρίου 2019 που ήταν αρχικά ορισμένος.    

Κατηγορία U18 νεανίδων Γ΄ ΄Ομιλος (Παφιακός – Lemesos Volleyball)

O αγώνας πρωταθλήματος της 1ης αγωνιστικής κατηγορίας Κ18 νεανίδων του Γ΄Ομίλου μεταξύ των ομάδων ΠΑΦΙΑΚΟΣ – LEMESOS Volleyball αναβλήθηκε και ορίστηκε να διεξαχθεί στις 27 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 13:30 στο γήπεδο της Τεχνικής Σχολής Πάφου.  

Scroll to Top